Tegning av Misvær med logo, gårdsbruk, hytter, kirke og fjell.
Tegning av Misvær med logo, gårdsbruk, hytter, kirke og fjell.
SisteWebkameraOversiktÅpningstider

Oversikt

Her har du en oversikt med informasjon til offentlig, næringsliv, lag og foreninger og andre nettsteder tilhørende Misvær og omegn.

Overnatting

Arctic Cabins

Overnattingsmuligheter rett ved Vestvatn Alpinanlegg. Skreddersyr pakkeløsninger til familier og grupper med fokus på den unike opplevelsen under nordlyset.

Beiarn Hotell

Trivelig hotell på Storjord som er 20 min unna Vestvatn Alpinanlegg. Tilbyr rom, frokost og tilgang til kjøkken.

Frantzen Gjestgiveri

30 min unna Misvær sentrum, og rett ved Beiarelva, ligger Frantzen Gjestgiveri. I tillegg til fem sommerhytter til utleie har gjestegården en- og tomannsrom med felles bad og oppholdsstue. Her kan du også leie fiskeutstyr og fiskeguide.

Kvæl Camping

Campingplassen ligger på Moldjord 5 min unna Frantzen Gjestgiveri, og 30 min unna Misvær sentrum. Utleie av leiligheter og telt-, bobil- og campingplass rett ved Beiarelva.

Misvær Camping

Campingplass som ligger i Misvær sentrum rett ved Misværelva og skolen. Har fem utleie hytter og døgnprisen pr. hytte er 900 kr. Eget servicebygg med dusj og toalett. Mulighet for leie av telt-, bobil- og campingplass.

Informasjon

Beiarradioen

Beiarradioen er tidligere Radio Beiarn i ny drakt. Her får du servert daglige programmer og god musikk. Hver tirsdag kl. 20 kan du også spille radiobingo.

skjerstad.info

Informasjon fra Skjerstad og Misvær menighet og lokalt stoff fra Skjerstad kommunedelsutvalg. Her kan du også lese menighetsbladet.

Startsiden i Beiarn

beiarn.net har vært aktivt siden 2007 og er også startsiden i Beiarn. Her finner du nyttige linker og dagens bilde fra Moldjord.

Næringsliv

Solbakk Tre

Fabrikken som lever av presisjon og håndverk. Solbakk Tre holder til på Tollå i Beiarn og leverer dører og vinduer til hytter og hus av førsteklasses råmaterialer. Kampanjer på vinduer og gratis frakt.

Rapida Misvær

Rapida finner du på servicetorget i Misvær. Treningssenteret har det mest grunnleggende av styrke- og kondisjonsapparater. Senteret er ubemannet og har åpent alle dager fra 05:00 til 23:00.

Urtehagen på Tofte

Trivelig restaurant i Misvær som over flere år serverte god mat med lokale råvarer. Produserte også egne urter, konfekt og honning. Leverer koldtbord, tapas og lunsjtallerken til møter og selskaper. På siden deres finnes diverse oppskrifter og historiske bilder.

Vestvatn alpinanlegg

Fantastisk vintersportsenter som ligger 10 min utenfor Misvær sentrum. Her får du også leie ski og snowboard. Kafeen tilbyr ferske vafler og kaffe.

Offentlig

Furumoen sykehjem

Furumoen sykehjem ble etablert i 1979 og ligger sentralt i Misvær med 22 sykehjemsplasser og to omsorgsboliger. Fungerer i tillegg som base for hjemmetjenesten i Misvær, Skjerstad og omegn. Tilbyr fysioterapi og fotpleie.

Misvær skole

Skolen er en kombinert barne- og ungdomsskole som ligger i trivelige omgivelser sentralt i Misvær. Skolen har i dag ca. 56 elever og 16 ansatte, og ble i 2005 pusset opp og fornyet betraktelig. Skolen har som mål at elevene skal oppleve undring, mestring og begeistring i hverdagen.


© 2024, Misvær.no | Redaktør: Eskil Jensen